Як правильно вибрати меблі для кімнати підлітка

Сучасне покоління дітей індиго занадто швидко дорослішає і настає момент, коли ваше чадо захоче мати свій індивідуальний психологічний і фізичний простір. Якщо ваші житлові можливості дозволяють – настав час замінити дитячі ліжечка в батьківській спальні окремим приміщенням з сучасними меблями для підліткової кімнати, що складається з робочої зони, ігрового простору і спального місця.

В умовах обмеженої житлової площі ретельно продумайте зонування, щоб у ваших дітей була можливість розвиватися в комфортабельній сучасній меблевій обстановці, а не задовольнятись старими бабусиними диванами і секретером з відкидною кришкою для приготування шкільних завдань.

Дитячі меблі купити гарної якості – зверніть увагу на TM I.Newton

Коли для дитячої кімнати знадобиться надійне і практичне ліжечко, магазин національного бренду дитячих меблів I.Newton допоможе вам оформити і скомплектувати весь необхідний меблевий гарнітур (дитяче ліжко, книжкова і для одягу шафи, комоди, пенали, столи, полиці, стільці тощо) таким чином , щоб і здоровий сон, і навчання за зручним робочим місцем дали змогу вашим спадкоємцям бути повними сил і здоров’я для розвитку молодого організму, що росте.

Якщо ви поставили собі завдання купити дитяче ліжечко для дошкільника чи підлітка, і для створення повного меблевого гарнітуру в дитячій вам потрібно замовити в тому ж дизайні різні практичні предмети інтер’єру (комод для білизни, шафа для одягу, пенал для канцелярського приладдя та навчальної літератури, письмовий стіл і інші дитячі меблі), зверніть увагу при замовленні на такі параметри:

  • Кольорова гама. Дуже важливо – дайте можливість дитині брати участь у прийнятті рішення, як буде виглядати ЇЇ кімната. Далеко не завжди стильний вибір батьків з урахуванням модних колірних тенденцій цього сезону може принести задоволення вашим дітям. Усі кольори веселки більше порадують юну творчу натуру, ніж популярний темний колір венге або класичний горіх. Рекомендуємо відвідати онлайн-каталог www.inewton.com.ua, де зроблені на всі дитячі ліжечка фото наочно демонструють, що сучасна дитяча кімната – це те місце, де дитина відчуває себе затишно і комфортно в оточенні яскравих фарб, що радують око. Саме в такій обстановці таланти вашої дитини розкриються максимально – адже тільки в життєрадісному оточенні поліпшується примхливий і нестійкий дитячий настрій, з’являється непереборне бажання фантазувати і творити.
  • Якість використовуваних матеріалів. Не варто зайвий раз говорити, що використовуються матеріали не повинні бути токсичними, мати сторонній запах, який буде несприятливо впливати на дитячий нюх і загальний стан здоров’я дитини. Крім того, меблі повинні бути практичними з точки зору щоденної експлуатації – не повинно бути проблем з миттям і очищенням від пилу, слідів пальців та іншого механічної бруду.
  • Ергономіка. Спальне місце повинне бути середньої жорсткості – це важливо для формування в підлітковому віці хребта і постави. Робоча зона повинна бути організована так, щоб природне денне світло по можливості падало з лівого боку, а письмовий (комп’ютерний стіл) був з досить великою стільницею, бо крім ноутбука тут потрібно зручно розташувати підручники, зошити, ручки, фарби тощо. Подбайте, щоб замовити місткі (з запасом) книжкову і для одягу секції, – завжди повинна бути можливість заповнити шафи новими речами і книгами, зберігши раніше куплене.

Дитяче ліжко – купити онлайн не проблема

Якщо ви зацікавлені в тому, щоб саме від TM I.Newton вашій дитині в дитячу булj запропоноване комфортабельне ліжечко, інтернет-магазин WeloveMebel.com.ua пропонує купити дитяче ліжко онлайн, оформити замовлення ви зможете, попередньо узгодивши з менеджером свої індивідуальні побажання. На всі меблі для дитячої кімнати, в тому числі, на дитячі ліжечка ціна гарантовано найкраща в Україні, оскілько інтернет-магазин працює по системі “Гарантія кращої ціни. Повернення 150% різниці, якщо знайдете дешевше”.